Braňo se ve své autobiografii prozradil, že s vlivnou milionářkou se seznámil v roce 2002 na společenské akci, na které vystupoval. Zazpíval, občerstvil se a chtěl odejít domů. „Seděl jsem za klavírem, na kterém ležela kabelka. Přišla a sháněla se po ní. Podíval jsem se jí na boty a zavtipkoval jsem, že podle lodiček jsem hned poznal, že tato kabelka je právě její,“ popisuje moment seznámení Mojsej.

Nezůstalo ale jen u vtipkování. „Pohledy jsme se zavěsili jeden do druhého a potom to přišlo jako blesk z čistého nebe. Něco se stalo, přeskočila jiskra. Nebo jak se tomu říká,“ prozradil dál. S Norou se poté začal pravidelně vídat a netrvalo dlouho a byla svatba.

„Nastěhoval jsem se na Pereš a pomalu se sžíval s novým domovem a zásadní změnou životního stylu, který byl vyplněný častým chozením do společnosti. Návštěvy nočních barů, kde jsem nepil. Po příchodu domů jsem vždy vypil lahev červeného vína. To bylo o víkendech,“ popsal začátky manželství Braňo. "V týdnu jsem kávičkoval a hodně času strávil řízením auta, samozřejmě ve střízlivém stavu. Na to jsem si dával až do roku 2012 pozor. V prvním roce manželství jsem dost popíjel, ale manželka se na to koukala shovívavě. „Vždyť pije každý, tak co..“  Nora ale tehdy netušila, kam až toto popíjení může zajít.

Manželství, kde se střídaly hádky, rozchody a usmiřování právě kvůli Braňově lásce k alkoholu, nakonec skončil rozvodem. „Přišel den rozvodu s Norou, po kterém jsem tři dny propil,“ zavzpomínal na krušný konec manželství s Mojsejovou. „Potom jsem se paradoxně nas*al sám na sebe a řekl jsem si dost! Odjel jsem do léčebny a zůstal tam tři týdny.“

Po rozvodu oba potkaly naprosto různé osudy. Nora Mojsejová je od září loňského roku ve vazbě, kde musí zůstat až do rozsudku kvůli podezření na ovlivňování svědků. Braňo naopak díky času stráveného na protialkoholní léčbě slaví úspěchy jak v pracovním, tak soukromém životě.

Video
Video se připravuje ...

Svatební video Mojsejových, Nora má krátké a tmavé vlasy! Youtube.com