Špatná chůze, spadlý koutek úst i nemožnost dát dohromady souvislou větu by tomu nasvědčovalo. Ani Josef Rychtář (55) se na svoji milovanou manželku Ivetu Bartošovou nemohl koukat, když se snažila něco říct, a proto raději mluvil po většinu času i za ni.

Proč zrovna mrtvice? Již před jejím „výletem“ do Itálie se totiž ukázalo, že zpěvaččin mozek není zcela v pořádku. „Ještě předtím, než tam s Macurou odjela, podstoupila vyšetření na CT. A tam jí lékaři sdělili, že trpí vrozenou vadou – výdutí na mozku,“ prozradil loni v létě Rychtář.

A nebyl by to Zdeněk Macura (39), zarytý Ivetin ochranitel a obdivovatel, kdyby k tomuto tématu neměl, co říct. „V Rakousku Ivetě dělali CT. Vyšetření objevilo i nějaké minikrvácení do mozku,“ prozradil deníku Aha! už dříve Macura. Je proto možné, že případnou prodělanou mozkovou mrtvici nemusela poznat ani sama zpěvačka.

Navíc její extrémní vyhublost, kterou si ale sama zpěvačka chválí, nenechala chladnou ani českou přední dietoložku Kateřinu Cajthamlovou. „U člověka, jako je Iveta Bartošová, bych předpokládala, že po problémech s alkoholem bude mít velký problém s játry. Navíc pokud se přidá takto radikální úbytek váhy za krátkou dobu, tak ani to tomuto orgánu neprospěje a játra přestávají fungovat,“ nechala se slyšet.

Ivetin stav tak může být daleko horší, než si miláček národa chce připustit.

Video
Video se připravuje ...

Bartošová se ukázala ve VIP Zprávách! Je v šokujícím stavu! FTV Prima - VIP zprávy