Vlaďka Erbová zažívá šťastné rodinné i partnerské období. "Říká se, že zamilovanost odezní po dvou letech. Ale to je právě jen ta zamilovanost, ty růžové brýle, kdy máte pocit, že je všechno nejlepší a nejhezčí. Ale pak přichází realita se všemi plusy a minusy. Musím říct, že Tomáše strašně moc miluju, protože to, čím jsme si prošli, to nás velmi stmelilo," říká Vlaďka Erbová v exkluzivním rozhovoru pro Blesk Magazín. A potvrzuje, že bývalý reprezentační fotbalista Tomáš Řepka je její osudový muž.

Společně přitom mají dvě děti - dceru Viktorku a syna Markuse. A s nimi si dnes naplno užili Velikonoční pondělí. Začalo tradičně, vyšleháním maminky. Vlaďku Erbovou překvapil malý koledník Markus přímo v posteli. Přes zadek dostala i malá Viktorka. "Markus se naučil švihat velmi zdatně na naší koze. A pak uměl pořádně vypráskat nás obě," prozradila Erbová super.cz.

Stranou pak nezůstal ani Tomáš Řepka. Markus však pomlázku jen tak neodložil. "Ta pomlázka je větší než Markus. Našel v tom strašnou zábavu, takže se obávám, že nás bude švihat cely den," dodala se smíchem modelka, ale především milující matka. Radost jí však dnes udělal i dcera Viktorka - svým vlastním štrúdlem, vůbec prvním v životě, který rodině exsparťana Řepky upekla právě na velikonoce.