Měla v plánu dokončit album a rozjet velké koncertní turné se svou novou deskou, na které zrovna společně s dalšími třemi autory pracuje. Osud tomu chtěl ale jinak. "Když jsme se rozhodli natáčet desku, tak jsem opravdu mateřství neplánovala. Nečekala jsem, že se mi něco takového v životě ještě stane," sdělila iDnes.cz zpěvačka, která prý otěhotněla náhodou.

Pro Dusilovou, která je nyní v osmém měsíci těhotenství, je to její první dítě. Kdo je ale otcem jejího dítěte, není jasné. Jisté však je, že se nedávno rozešla s dlouholetým partnerem Martinem. "Mám za sebou poměrně bolestivý rozchod s mužem, se kterým jsem zažila hodně zásadní část života," přiznala Dusilová.

Jak se ale zdá, svou novou životní roli přijala s lehkostí. "Jsem evidentně velmi spontánní děvče a fakt se nenudím. Jediná změna, kterou to přineslo, spočívá v tom, že jsme původně mysleli, že desku stihnem udělat do jara. Ale nakonec jsme ji odsunuli na podzim, protože se z toho nemíníme zbláznit," říká Lenka, která i přes své pokročilé těhotenství tráví veškerý čas v nahrávacím studiu.

Dusilová má za sebou divokou minulost, se kterou začala už ve svých čtrnácti letech. Tehdy poprvé zakusila opojnou chuť alkoholu a její život se rázem stal jedním velkým mejdanem. Drogy na sebe nenechaly dlouho čekat a zpěvačka už se vezla. Z "temné díry", jak zpěvačka drogové období nazývá, ji zachránil až Daniel Landa, který ji nabídl spolupráci na albu Smrtihlav.