Sex v sauně? Pro mnoho lidí jistě sen, pro Ornellu (21) již splněné přání, které si ještě před Koktou (56) splnila. Její saunové radovánky ve Špindlu však náhle přerušila malá Němka, která k nim do sauny vešla. Snad z toho nemá následky holčička!

Znovu by si to už zopakovat nechtěla, ale kdo ví, jestli by po její poslední zkušenosti byl Pepa ochotný si něco takového vyzkoušet. Ovšem po malém Quentinovi (1) by se spíše měla věnovat jemu, nikoli akcích, na kterých je vidět více než Pepa Kokta. 

Video
Video se připravuje ...

Polonahá Ornella Štiková v sauně: Zhubla jsem 6 kilo! Jak? Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Avientu” (by Jahzzar))

Česká modelka, která pracovala pro známé světové značky, se snaží v posledních měsících zcela změnit svůj životní styl a zhubnout tak, aby vypadala krásně i po dvacítce. Přešla na krabičkovou dietu a zhubla celých šest kilo, do toho aktivně cvičí a chodí do sauny. Ideálně třikrát týdně.

Co dalšího nám prozradila, a jak vypadá nyní, můžete vidět v rozhovoru, který dělala s naším hvězdným reportérem Thomasem Kruchinou.