Propadlé tváře, pomalá mluva - Iveta Bartošová se opět mění v přízrak s problémy, které ji čas od času dostihnou. Teď se ale své okolí společně s manželem Josefem Rychtářem snaží utvrdit, že jde především o potíže zdravotního charakteru. Způsobené stomatologickým zákrokem. Pominou a zase bude lépe.

"Já se omlouvám, že špatně mluvím, ale mám po operaci kosti, čelisti a je ještě pořád ztuhlá, takže mluvení mi dělá problém," vysvětlovala v neděli ve VIP zprávách na FTV Prima. Jenže když se Iveta rozmluví, je patrné, že její problémy jsou hlubšího rázu. Přepadá ji úzkost, bojí se i chodit ven. A když už jde, musí ji doprovázet její manžel-ochránce. "Já můžu ven jen s Pepou," přiznává Iveta. A je na ní vidět, že opět prožívá muka. V bezpečí se necítí, má strach.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová promluvila v reportáži VIP Zpráv FTV Prima o bolesti a koncertech FTV Prima - VIP zprávy

Na dně však Bartošová není. Stále ještě věří, že se jí podaří vrátit k tomu, co ji proslavilo - ke zpěvu a koncertování. Jenže v to věřila i v lednu, kdy krátce po operaci říkala: "Schválně jsem si operaci naplánovala na leden, protože mám méně práce. Od února mě čeká ale velké turné." Myšlenky na zpívání však neopouští ani nyní. "Mám turné, které čeká, až se to spraví," dodala s křečovitým úsměvem ve včerejších VIP Zprávách, podle kterých se operace povedla. Bolesti ale evidentně přetrvávají. Stejně jako šrámy na Džambulčině duši.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová: Drsné záběry z operace David Turek, Ondřej Rybár