Kolem Ivety Bartošové bylo v poslední době opět dusno. Bartošová se uzavřela před veřejností, objevily se všemožné spekulace o jejím současném stavu. Zpěvačka se nyní rozhodla promluvit. Na kameru FTV Prima ve VIP zprávách. "Už toho bylo dost a ten, kdo to nezná, to co prožívám já, že vlastně nemám soukromí, nic, tak to je těžký," říkala lámaně. Bartošová prý žije ve strachu. "Já můžu ven jenom s Pepou," uvedla po boku svého manžela Josefa Rychtáře, se kterým si vyrazila na procházku v Uhříněvsi.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová promluvila na kameru FTV Prima o bolesti a koncertech FTV Prima - VIP zprávy

Na Bartošové bylo vidět, že překonává velké problémy. Nejen s mluvou. Opět to byla ta Iveta, kterou jsme již na dně viděli několikrát. "Já se omlouvám, že špatně mluvím, ale mám po operaci kosti, čelisti a je ještě pořád ztuhlá, takže mluvení mi dělá problém," vysvětlovala ve VIP zprávách.

Její manžel pak popřel, že by své koncerty Iveta rušila kvůli nedostatku zájmu. Prý sama kapela s Ivetou dospěla k tomuto závěru kvůli současnému stavu zpěvačky. A Bartošová se pokusila o úsměv, když vzkázala fanouškům, že před sebou stále má turné. "Mám vyprodáno, odsouvám, vydržte, prosím," řekla Primě Bartošová, čekající na své uzdravení.