Láska je láska, když choděj kluci s holkama... Vítězka StarDance a dcera známého herce Bolka Bolívky Anna Polívková na jaře celá rozkvetla. Důvodem je i její nový milenec, tanečník Michal Kurtiš. Právě ten ji provázel soutěží, ale ani po opuštění parketu se s Aničkou nerozloučil.

Jak na účast ve StarDance přitom Kurtiš vzpomíná, se svěřil na stránkách ČT: "Vzpomínám na celou StarDance. Bylo to jako intenzivní půlroční randění s náročnou milenkou, na které budete vždy vzpomínat, ale těžko vypíchnete jen pár momentů." S Polívkovou se jim po soutěži samozřejmě dostalo i více společných pracovních nabídek.

Charitativní večer pomozte dětem však tentokrát nebyl o výdělku. Hvězdy vystoupily bez nároku na honorář. Stejně tak Kurtiš s Polívkovou, kteří se od sebe ani v zákulisí natáčení nehnuli na krok.

Společně pak také navštívili neslyšící Nikolku, která z výtěžku akce dostane nový, bezdrátový implantát. Ten současný, který obnáší krabičku připnutou k pásku a dlouhý kabel, znepříjemňující jí pohyb, mladé slečně zdaleka nevyhovuje. Na nový řečový procesor se moc těší. "Budu lépe mluvit a lépe rozumět," slibuje si od toho Nikolka.

Polívková a Kurtiš si přitom rozumí patrně i beze slov. Spokojeně vypadali jak při natáčení ČT, tak i po něm, kdy si tanečník herečku zamilovaně odváděl. Inu, láska je láska.