Poslední dva roky se mimo jiné kolem herečky Bohdalové objevuje příjemný slovenský idol Lubomír Focko, majitel hned několika společností. Ale především na Slovensku známého supermarketu. Pro Bohdalovou jde evidentně o velmi příjemného společníka. „Jsou jako dvě hrdličky,“ popisuje jejich vztah člověk, který s nimi absolvoval už několik zahraničních cest. „Náramně si spolu notují. Povídají si a nikoho dalšího k tomu nepotřebují,“ řekl deníku Aha!

A jak to vypadá, tenhle vztah čeká i krásná dovolená na přelomu dubna a května, kterou Bohdalová s přítelem plánuje. Cesta do Itálie. Herečka tak své narozeniny 3. května oslaví romanticky v centru lásky a vína – Římě. Nic lepšího by si ani přát nemohla a pokud ano, její nový přítel by jí to určitě splnil.

Bohdalová se s Fockem poznala díky slavné fotbalové Amfoře, kde obstarává slavnostní výkopy. Jejich vztah se ale z té formální roviny rychle přesunul do poněkud intimnější. Úspěšný podnikatel herečku doprovázel například před třemi lety na filmový festival v Karlových Varech, letos na začátku dubna spolu byli na přímém přenosu předávání cen TýTý a nyní se objevili na premiéře muzikálu Adam a Eva. Následná dovolená je tedy jen dalším krokem v jejich jistě přínosném vztahu.