Na parketě během charitativní akce "Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí", kterou v sobotu večer odvysílá Česká televize, se sejde řada známých tváří ze soutěže StarDance. Vystoupí přitom bez nároku na honorář. Jde přece o dobrou věc - pomoc dětem v nouzi.

Révaiovi praskly půlky

Mezi účinkující se tak zařadí třeba vítězka poslední řady Anna Polívková, Jitka Čančarová, Monika Absolonová, Mahulena Bočanová a další krásky. A také jeden krasavec - herec a porotce ze StarDance Jan Révai. Toho moderátorka Jolana Voldánová vyzvala k čače, sambě a čardáši s další porotkyní, Tatianou Drexler. Závěrečný čardáš však v generálce na večer nevydržely Révaiovy kalhoty. A praskly mu mezi půlkami. Révai se začervenal, s úsměvem pak odešel z parketu lehce nejistou chůzí.

Rozvášnila se i Čvančarová

V rámci zkoušky na charitativní večer, během kterého opět budou moci diváci posílat své dárcovské SMS, zatančila s manželem Petrem Čadkem i herečka Jitka Čvančarová. I ona se přitom pořádně rozparádila. A potvrdila, že když vejde na parket, nevidí, neslyší a její tělo ovládnou silné emoce. Na rozdíl od Révaie to však skončilo mnohem menší pohromou. Pouze rozvázanou tkaničkou. A vášnivým polibkem navrch!

Tanečníci a tanečnice, mezi kterými nebudou chybět ani profesionálové typu Jana Ondera, tanečního partnera Táni Kuchařové ze StarDance, do toho zkrátka šlapali naplno. Hvězdy však nebudou během sobotního večera jen tančit. OD 21:25 je na obrazovce ČT čekají i další čísla. "Těšit se můžete na zcela nová taneční vystoupení, skvělá hudební čísla a další různá překvapení," láká diváky televize na svůj projekt ve spolupráci s Nadací rozvoje občanské společnosti.