Eva Feuereiselová, expřítelkyně hraběte Martucciho, proslulá údajnými vysokými dluhy a také zoufalou touhou po slávě, si v lednu nechala do prsou nalít dávku silikonů. V domnění, že ňadra a kariéra spolu přímo úměrně korelují. "Myslím, že mi prsa v kariéře pomůžou, stejně jako pomohla Mesarošové, Zugarové atd., o holkách se silikonama se píše," řekla před operací.

Dosud jí ale sázka na silikony ke statusu placené celebrity, pózující fotografům ze slavného Playboye, nepomohla. Její umělé chlouby se naopak objevily na webu jedné eskortní služby. V popisu práce měla ve svém profilu i sex. Eva však tvrdila, že její jméno a fotky někdo zneužil.

Teď se však sama poněkud umělá Eva Feuereislová, která se netají ani prodlouženými vlasy a přemýšlí i o operaci nosu, rozhodla světu ukázat, jakými zbraněmi vlastně oplývá!

Na jejím těle je sice ještě patrná jizva po zákroku, Eva však s úsměvem odhalila značnou část poprsí. A deníku Šíp se navíc svěřila: "Jsem na svá prsa pyšná. Předtím, když jsem hodně zhubla, jsem je měla jako psí ouška, teď mi to pochopitelně zvedlo sebevědomí." Co na ně říkáte, pánové a dámy? Pomůže Evě k zářné kariéře nový bujný dekolt?