Expremiér je vážně nemocný, přesto zvládl během týdne hned dvě premiéry svých ratolestí. Údajné problémy s páteří zřejmě způsobují, že každý pohyb je pro něho trestem. Ochrnutá pravice mu bezvládně visíí podél boku nebo spočívá v klíně. Proto nemohl dcerkám ani bouřlivě zatleskat, jako ostatní diváci.

Honoráře

Natálka (11) i Denisa (15) si hraním v divadlech vydělávají docela slušné peníze, takže rodinu mohou kdykoliv »založit«. Natálka si z muzikálů Marie Antoinetta – Královna Francie a Adam a Eva odnese podle informací Blesku na konci června dohromady téměř 50 000 Kč, což je na školačku slušný výdělek. Denisa jako tanečnice  v Marii Antoinettě vydělá zhruba o polovinu méně.

Video
Video se připravuje ...

Ochrnutý Gross dceři opět nezatleskal, ale jen zářil: Jsem na ni hrdý! Petr Soukup, Kristýna Léblová



Grossovisvé dcery maximálně podporují. „Prožíváme to s nimi. Jsem nadšený, že je to baví. Nikdy bychom je nenutili dělat něco, co nechtějí. Jsme pyšní rodiče,“ řekl Blesku hrdý otec na premiéře muzikálu Adam a Eva, kde hraje pouze Natálka. „Je to nejlepší sestra, jakou jsem si kdy mohla přát,“ přidává se starší Denisa, která přiznává, že jako rodina drží Grossovi pospolu.

Učit se, učit se


Bývalý politik, který to z mašinfíry dotáhl na premiéra,  je ale důsledný co se vzdělání týká. „Dohání školu tak, že když má Natálka volno o víkendu, má doučování. Pro obě je to složité, učí se, když mají ostatní volno,“ potvrzuje Gross.