Stanislav Gross si nenechal ujít ani druhou premiéru své dcery Natálky. Během jednoho týdne stihl zhlédnout jak Marii Antoinettu, tak Adama a Evu, a oba tyto muzikály mu udělaly neskutečnou radost. Jeho mladší dcera totiž na pódiu opět zářila.

„Pokaždé se cítím jako napjatý divák a pyšný otec,“ řekl Blesku po závěrečném potlesku šťastný Gross. „Jsem nadšený, že ji to hlavně baví, ona to má jako koníček. Spíše je někdy horší nutit ji do toho, co by v tomto věku měla dělat především, což je škola,“ prozradil ještě.

Video
Video se připravuje ...

Ochrnutý Gross dceři opět nezatleskal, ale jen zářil: Jsem na ni hrdý! Petr Soukup, Kristýna Léblová

Nadšení z rozzářeného expremiéra bylo vidět na metry daleko. „Je úžasná a jsme na ni pyšní!“ A pyšná byla i starší sestra. „Má neskutečný dar, je to nejlepší sestra, kterou jsem si kdy mohla přát.“

Jediným malým mráčkem na skvělém večeru rodiny Grossových byla opět záhadná nemoc, kvůli které Stanislav Gross nemůže hýbat s rukama. A tak své dceři nemohl ani zatleskat, radost mu to ale z úspěchu jeho dcery nezkazilo.

Rozladit ho mohla spíše přítomnost dalšího expremiéra. Na Adama a Evu totiž dorazil i Jiří Paroubek se svou manželkou Petrou. Byl to právě Paroubek, kdo Grosse v roce 2006 vystřídal v křesle předsedy vlády poté, co Grossova vláda podala demisi.