Byl o 27 let mladší a s Honzou Musilem prožil několik intenzivních měsíců lásky. A právě věkový rozdíl nejspíš přispěl k tomu, že si mladý student našel někoho jiného.

„Jsou situace, které dáváte na misku vah a zjistíte, že se převáží jiným směrem, než byste čekali. A to se stalo,“ řekl o svém rozchodu Honza Musil. „Patrik a já jdeme každý jinou cestou. Patrik za novou láskou a já za svým osudem,“ tak zní oficiální vyjádření českého moderátora.

Ten bere konec vztahu s přítelem s nadhledem. „Bylo to krásných pár měsíců a za ty jsem vděčný. Takže hlavu vzhůru a s pomyslným úsměvem vstříc dalším dnům,“ dodal Musil pro iDnes.cz.

A to láska s mladým studentem Patrikem Pumrem vypadala tak nadějně. Pár si k sobě nacházel cestu celé dva roky, které se znal. „Potkali jsme se na jedné akci. Já byl na pódiu, Patrik pod pódiem. Pak jsme si povídali a po dvou letech jsme se potkali na stejné akci,“ prozradil o prvním setkání v minulosti Musil. „Dva roky jsem po něm pokukoval, ale nějak mě nenapadlo, že by to mohlo klapnout,“ přiznal také Pumr. Bohužel ale z dlouhodobého hlediska to opravdu neklaplo a sympaťák Honza Musil je opět sám.