S otčímem Josefem Rychtářem (55) si všichni tři vyrazili do restaurace v Průhonicích. „S mámou se vidím každý víkend. Myslím, že je v pohodě. Dostává se zpátky tam, kam patří,“ prohlásil koncem roku Artur a neskrýval radost. Tím spíš ho teď vyděsily zprávy, že Iveta ruší koncerty kvůli nemoci.

Rychtářovy zkazky

A stejně tak Rychtářovy různé zkazky, kde Iveta je. Jednou s kamarádkou na víně, podruhé zase u kadeřníka, a pak že doma vaří a nemůže ani k vrátkům. Pro syna, který byl bohužel svědkem těch nejhorších matčiných excesů, to muselo být traumatizující.

Jestli Iveta Artura přesvědčila, že je v naprostém pořádku, ví jen on sám. Z fotografie je ale patrné, že večeře neproběhla ve veselém duchu. Bartošová po odchodu z restaurace vypadala ztrápeně a její oči byly vyhaslé. Všechno v pořádku určitě není.

Svědčí o tom i dnešní zrušený koncert v Boskovicích. Rychtář to dál vysvětluje tím, že Ivetu stále trápí v lednu operovaná sanice. „Je pravda, že i mně si stěžovala, že ji pusa stále bolí. To bylo ale před třemi měsíci...“ řekl včera Blesku Ivetin léčitel Jan Saavedra (57).

Studuje a hubne

Artur výrazně zhubnul. „Vidím na něm, že se chce líbit holkám,“ komentuje synovo snažení Ladislav Štraidl (69). Artur momentálně studuje hotelový management na střední škole a děsně ho to baví. Součástí je i výuka světových jazyků.