Milenci společně vyrazili na módní přehlídku ruku v ruce. Jen co ale Topolánek junior spatřil blesky fotoaparátů, nasadil tempo a svou milou táhl za sebou pryč od nich. Během samotné přehlídky se pak vedle krásné Simony choval, jako by tam vůbec nebyl.

Prosila ho, přemlouvala a dokonce i pošťuchovala. Jediné, co Simona Dvořáková po svém příteli chtěla, aby se s ní vyfotil. „Nebudu se fotit, nesnáším to,“ cukal se vzteklý synáček bývalého premiéra Miroslava Topolánka.

Na truc a na důkaz, že to myslí vážně, nasadil kamennou tvář, sklopil hlavu a vytáhl telefon. Zatímco do něj Dvořáková hučela horem dolem, aby se do fotoaparátu podíval alespoň jednou, dělal, že píše smsky.

Po chvilce to už Simonu přestalo bavit a na "tajňačku" šilhala Topolánkovi přes rameno, komu to pořád píše. Topolánek ale stále nereagoval. To Dvořákovou už naštvalo a v ten moment si uvědomila, že ji její drahý dostal do pěkně trapné situace. Celou situaci se tak rozhodla zachránit křečovitým úsměvem.

Bylo na ní ale vidět obrovské zklamání. Od svého miláčka se totiž podpory nedočkala ani na finále České Miss 2014, kde bojovala o korunku krásy. Topolánek prohlásil, že mu vadí, že se Simona do takové soutěže přihlásila a raději odjel za zábavou do Špindlerova Mlýna.