Jana Šteindlerová ale milence popírá. „Žiju sama a mám okolo sebe lidi, kteří mi pomáhají,“ mlžila manželka slavného herce v rozhovoru v TopStar Magazínu. Jenže fotografie, na nichž je vyfocená, mluví o opaku. Šteindlerová totiž vychází z domu s neznámým mužem, který nese v ruce krabici. V závěsu za nimi jde hercova dcera Johana, která matčina "kamaráda" nejspíš dobře zná. Navíc dům, ze kterého vycházeli, stále patří Šteindlerovi.

I to může být jeden z důvodů, proč se jejich rozvod táhne tolik let. „Pan Šteindler má za to, že nemovitost, která je jeho výlučním majetkem, užívají další třetí osoby, kromě stále ještě jeho manželky,“ právník Milana Šteindlera.

Podle Šteindlerové se herec rozvodu vyhýbá, protože nechce platit výživné na jejich společné děti. „Pan Šteindler se pokaždé odvolává a tím to nesmyslně prodlužuje,“ svěřila se. Za ty roky jejich syn Oliver (23) dosáhl už plnoletosti, ale jejich dcera Johanka (17) je stále závislá na finančních prostředcích svých rodičů.

Na Johanu požaduju patnáct tisíc korun. A vzhledem k tomu, že je vrcholová golfistka, si nemyslím, že je to až tak přehnaná částka, kterou by otec nemohl zaplatit,“ dodala Jana, která se bez svého manžela cítí prý báječně.