Před pěti lety obě krásky nafotily kampaň spodního prádla od Piera Cardina a co z toho vzniklo, můžete vidět sami. Modelky se tehdy v Miláně, kde se fotilo, viděly, ale netušily, že se nakonec bude jejich spolupráce tak prostupovat! „Potkaly jsme se spolu, až když Táňa odfotila, byla řada na mně,“ prozradila Blesk.cz Tereza Fajksová.

Drsný vzkaz od agentury: Nejste pro nás dost hezké!

Miss Earth 2012 fotky objevila náhodou a neváhala je nasdílet na svůj facebookový profil pro pobavení fanoušků! Jenomže taková legrace, jak se jí může zdát, to není. Jako by oběma světovým modelkám fotoagentura chtěla vzkázat: Táňo, ty nemáš pro naši kampaň dost pěkný obličej, a ty, Terezo, ty zas nemáš pro naše prádlo dost pěkné tělo! Pokud by se to ukázalo jako pravda, byl to bezprecedentní skandál. Proč by se příště nemohly sloučit třeba Naomi Campbell a Claudia Schiffer...

A jak zjistila, že není všechno, jak by mělo být? „Asi tak po roce jsem uviděla fotografie někde na internetu. Když jsem otevřela odkaz, nepoznala jsem se, i když jsem to byla já,“ řekla nám Tereza, která však tuto retuš nechce nijak řešit.

"Byl to klient a když se mu to takhle líbilo, je to jeho rozhodnutí," okomentovala neobvyklou koláž Fajksová.

Jak k tomuto hybridu došlo? Tvůrci zmíněných fotografií byli nejspíše uneseni krásným tělem Táni Kuchařové a obličejem Terezy Fajksové, a proto je spojili do jedné neexistující modelky! „Poznala jsem některé košilky, které Táňa fotila, a její lak na nehtech. Takže jsem rychle pochopila, že z nás dvou udělaly takový zvláštní mix,“ dodala se smíchem.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Kdo lže o Petru K.? Ukradená prsa a Babiš u moře! Blesk TV