„Neměla jsem u sebe telefon a přítel mě nemohl hodinu najít, protože jsem seděla s kamarádkou v jiné místnosti,“ vysvětluje Blesku zamilovaná královna krásy, proč jí přítel Roman v pátek na plese Prahy 1 udělal hysterickou scénu. „Měl o mě strach, a protože vypil pár sektů, tak se nevhodně projevil. Usmířili jsme se ještě na cestě domů. Mrzí nás to oba,“ dál ho omlouvá.

Kdo Gábině po jejím vítězství předpovídal »missí« nemoc, mezi jejíž symptomy patří, že dosavadní partner neustojí úspěch v soutěži krásy, nebyl daleko od pravdy…

Přepis:

Přítel: Celej večer se mi tu vůbec nevěnuješ, sedím tu jak vocas…
Miss: Nech toho a najdi ten lístek.
Přítel: Sedmkrát jsem ti to říkal.
Přítel: Sráč jeden.
Přítel: Klidně si táhni.

 

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně!!! Česká Miss 2014: Ostrá hádka s přítelem na veřejnosti! David Turek, Tomáš Sovinský

Doposud známé rozepře

Hádka č. 1

Důvod: Partner neměl Gábinu pod dohledem

První krize v jejich vztahu proběhla kvůli České Miss, když odjela s dalšímí finalistkami na soustředění na Mauritius. „Přítel nevěděl, co se tam děje. Často jsme museli jít mimo hotel, nebyl tam internet a já mu neodpovídala na vzkazy, tak panovala nejistota,“ vysvětluje.

Hádka č. 2

Důvod: Přítel zmizel z její profilové fotky

Další žárlivá scéna přišla jen pár dní po úspěchu v soutěži. Důvodem byla profilová fotka na sociální síti. "Tu, kde jsme spolu, jsem vyměnila za sólovou. Dal mi to trošku sežrat," přiznala s rozpaky kráska.

Hádka č. 3

Důvod: Dostatečně se mu nevěnovala

Na první společenské události, kterou absolvovala novopečená královna krásy, její přítel neudržel nervy na uzdě. Křičel na ni před lidmi: „Celej večer se mi tu vůbec nevěnuješ, sedím tu jak vocas, do p*dele.“