Jindy si Ivana Gottová dává pečlivě záležet na tom, v čem se ukáže ve velké společnosti, tentokrát to však příliš nezvládla. Ve čtvrtek na muzikál Marie Antoinetta, kdy její dcery měly premiéru, totiž přišla v obyčejných světle modrých džínách, které doplnila o růžové saténové tílko s béžovou krajkou a mikinu! Takový neformální outfit bychom u Ivany čekali maximálně na cestě do sámošky na rohu.

Přitom při první premiéře ve středu, kdy s holčičkami seděla v hledišti, byla oblečená v elegantním černém sáčku, tmavých džínách a zlatém topu s flitry. Jako by pro ni představení, kde se poprvé objevila i Nella Sofie v malé roli chlapečka na ulici, nebylo příležitostí slavnostně se obléknout!

A nevytáhl se ani Božský Karel, ten si sice na sebe nevzal džíny, ale nebyl zdaleka tak vyfiknutý jako ve středu v proužkovaném kvádru a stříbrné kravatě. Hnědé sako a tmavě šedivé kalhoty k sobě příliš nešly a ani rozhalenka nekorespondovala s jindy elegantním Mistrem.

Navíc, když se podíváme do minulosti, při první premiéře malé Charlotte loni v září v muzikálu Mata Hari to Ivaně v barevných šatech ke krku neuvěřitelně slušelo. Přestože se dá čekat, že se Gottovy dcery budou v muzikálech objevovat čím dál častěji a vzácnost okamžiku pomine, premiéra každého nového kusu vždycky zůstane premiérou...