Fridrichová přiznává, že zlom v tom, jak se jí mění postava, nastal s porodem dcery. Zatímco před porodem problémy s hmotností měla, když se Dianka přesně před dvěma lety narodila, bez většího snažení zhubla a váhu si drží. Když pak přirozeně štíhlá Fridrichová nějaké to kilo zhubne, už jí začínají lézt kosti.

Můj problém je, že nemůžu přibrat. Kvůli hektickému pracovnímu tempu a kvůli starostem se občas zapomenu najíst. Také mě jídlo tolik nebaví,“ přiznala serveru Super.cz Fridrichová.

„Mně samotné se nelíbí, že mi vylézají kosti na krku. Sama s tím nejsem spokojená, snažím se o nápravu, ale asi to nepůjde tak rychle,“ dodala Fridrichová s tím, že ji partner má rád hubenou. „Říkal, že se mu to líbí, že mu to nevadí. Ale ani předtím si nestěžoval. Takže v tomhle ohledu v mém případě není vybíravý,“ uzavřela téma Nora Fridrichová, která na TýTý potvrdila Blesk.cz informaci, že jejich manželství procházelo krizí. Možná to byly právě starosti o vztah, kvůli kterým začala Fridrichová tak hubnout. „Je pravda, že jsme měli nějaké potíže a ty jsme už překonali,“ přiznala Nora.