Štěpánková skončila v únoru po drsném pádu v nemocnici. „Bylo to dost blbý. Upadla jsem na betonových schodech do metra a byla jsem asi deset dní na jipce,“ prozradila Super.cz herečka.

S pomocí lékařů se Jana dostávala zpátky do normálního života. Přiznala, že kvůli silnému nárazu, ztratila na nějakou dobu paměť. Zároveň ji dělalo problémy mluvení a dokonce ani nepoznávala své okolí. Štěpánková, která o víkendu na vyhlašování ankety TýTý 2013 vstoupila do Dvorany slávy, musela zabojovat.

V nemocnici ji byl navštívit i její bratr Petr Štěpánek (65), který se o slavnou sestru pochopitelně bál. Věřil však, že se brzy uzdraví. A měl pravdu. Jana se brzy zotavila, měsíc po pádu začala znovu hrát a dnes se opět cítí jako rybička.

"Už od minulého měsíce hraju. Ale měla jsme takový strach, co by se stalo kdyby... kdybych nemohla. Tím jsem si prošla, ale zaplať pánbůh se všechno dalo do pořádku," dodala herečka, která byla z uvedení do Dvorany slávy nesmírně šťastná. Aby ne, její herecké umění odměnilo publikum Vinohradského divadla ovacemi vestoje.