Herec Michal Suchánek tak vyvracel, že se už několik měsíců schází s jinou ženou, Gabrielou Pavlů, která je sestrou přítelkyně jeho nejlepšího parťáka Richarda Genzera.

Manželka Renáta tuto kauzu vzala s humorem sobě vlastním a ukázala se po boku svého muže ve vinohradském divadle. Rozhodně nepůsobila jako zhrzená žena. A to i přesto, že moc dobře věděla, že se na předávání TýTý setká s největší pravděpodobností se sestrou manželovy údajné milenky. A taky že ano! Genzer totiž do divadla svou milenku Markétu Jiránkovou bez ostychu vyvedl.

Suchánek s sebou nevzal jenom manželku, ale i děti. Všichni se po skončení přenosu přesunuli rovnou do divadelního klubu, aby nebyli nikým rušeni. Jedinému Blesku se podařilo Michala vyzpovídat. „Dorazil jsem s manželkou, protože je mezi námi všechno v pořádku. Kdybych s ní nedorazil, tak se zase budou vymýšlet nejrůznější kraviny,“ řekl exkluzivně Blesku Suchánek.

Byl ale trochu zklamaný, že neproměnil nominaci a nezískal zrcátko do sbírky. Jinak to byl večer pěkně na h*vno, protože jsme neslyšeli naše jméno a nezískali zrcátko. Vždycky je lepší, když ho člověk slyší," prozradil se smíchem Michal zvaný Suchoš.

Raut si celá rodinka užila a Michal to dokonce roztočil i s Božským Kájou. Manželka Renáta se mezitím zapovídala s Ivanou Gottovou a Dagmar Havlovou nad sklenkou dobrého vína. Prostě taková rodinná idylka.