Přestože moderátor večera Karel Šíp byl v přímém přenosu šarmantní a průběh večera zvládl opravdu bravurně, pravdou bylo, že přítomní Šípa viděli i jinak než plného elánu. „Při chůzi bylo vidět, že znatelně kulhá,“ prozradil Blesku zdroj, který nechtěl být jmenován.

Druhou hvězdou večera byla rozhodně absolutní vítězka DagmarHavlová. Ta sice zářila díky svým drahým šperkům, se zdravím si ale také tentokrát příliš nepotykala. „Jsem na antibiotikách a týden jsem nevylezla z postele,“ přiznala Blesk.cz Dáša. Ta byla při obou svých děkovačkách poněkud zadýchaná a jizvu na krku rafinovaně zakrývala zvoleným outfitem pánského stylu.

Zpěvák Karel Gott navíc zrušil odpolední generálku.

Do Divadla Na Vinohradech dorazili i páry jako Richard Genzer s milenkou Markétou, jeho kamarád Michal Suchánek si žehlil svou údajnou nevěru a vyvedl na předávání jak manželku, tak dokonce i děti. Oproti očekávání přišli ruku v ruce Nora Fridrichová a Robert Záruba, ti se společně bavili i mimo, což je opravdu překvapivé vzhledem k tomu, že se mluvilo o rozpadu jejich vztahu.

Halinu Pawlowskou doprovodil její dlouholetý partner Karel Czaban, ve vinohradském divadle se objevila i těhulka Lucie Borhyová s přítelem Michalem Hrdličkou, kteří čekají narození svého prvního potomka. Michal byl dokonce připraven Lucku odvézt do porodnice, kdyby náhodou začala předčasně rodit. "Jsem připraven Lucku okamžitě odvézt do porodnice," řekl Blesk.cz.

Svou lásku ukázali i Marek Eben s manželkou a stále zamilovaní manželé si vyměňovali láskyplné pohledy i po skončení přímého přenose. Do síně slávy uvedenou Janu Štěpánkovou doprovodil na ceremoniál syn  Jan Dudek.