Zdeněk Macura se se svou novou přítelkyní Vlaďkou Šulekovou (44) objevuje na veřejnosti už více než tři měsíce. Coby princezna v bílém ho doprovázela při jeho novoročním projevu, který Macura pronesl v královském hermelínu. Několikrát doprovodila Macuru také na koncert jeho oblíbenkyně Ivety Bartošové.

Až dosud o své nové lásce Macura mlčel. Teď se o ní ale rozpovídal. „Vlaďka je bývalá modelka. Předváděla dokonce i na mezinárodním trhu v Itálii a Německu. Bohužel se kvůli své mamince, která už je osm let na vozíku, musela své modelingové kariéry vzdát,“ prozradil Blesk.cz Macura.

Vlaďka, která byla v době našeho hovoru s Macurou s ním, se pochlubila, že za mlada působila u Jiřího Korna a dokonce dostala i malou roličku v kultovním filmu Discopříběh. „Teď se živí tím, že organizuje různé akce, například výstavy obrazů, ale většinu času se spíš věnuje své těžce nemocné matce,“ doplnil Zdeněk Macura.

Milenecká dvojice se seznámila přes facebookové stránky. „V té době mi psalo spousta žen a jednou z nich byla Vlaďka a já jí rozuměl. Tak jsme se začali stýkat a přeskočila jiskra,“ přiznal ochránce týraných žen.

Vlaďka, která má za sebou také drsnou zkušenost s domácím násilím, je na Macuru pyšná za to, co všechno pro týrané ženy dělá. Dokonce podotkla, že kdyby byla v nesnázích, šla by do Macurovi paletové chaloupky bydlet. To ale nejspíš nebude třeba. S Macurou totiž mluví o společném bydlení.

Podívejte se, jak na nebožačku křičel Macurův úhlavní nepřítel Josef Rychtář:

Video
Video se připravuje ...

Rychtář nadává Macurově přítelkyni: Našel tě v pangejtu u Chebu, ty *****! Petr Soukup, David Turek