První manželství Josefa Rychtáře bylo velmi bouřlivé. Provázely ho nespočetné hádky, sprosté urážky a dokonce i fyzické napadení. Darina Rychtáře zažalovala za to, že ji údajně zbil, kvůli čemuž musel Rychtář včera před soud.

Ale místo toho, aby se zpovídal Rychtář ze svého agresivního chování, rozpovídal se o tom, jak ho fyzicky týrala jeho exmanželka. "Přeji si, aby byli přizvání další svědci, kteří potvrdí, že mě v době našeho manželství moje žena Darina pobodala. Taky si přeji, aby byl vyslechnut můj syn Jan Rychtář. Ten zase může potvrdit to, že sundával mou exmanželku ze střechy domu, když chtěla spáchat sebevraždu, a zachránil jí život," svěřil se Rychtář před soudem.

Těžko říct, jestli Rychtářově výpovědi soudkyně uvěřila. Hned poté, co pomluvil manželku, jí totiž dokázal, že je vůči ženám skutečně velmi vulgární a agresivní. Na novou přítelkyni Zdeňka Macury, který ho dohnal k soudu kvůli vloupání do jeho domu, řval, že je štětka. Rozsudek za své chování se Rychtář ale dozví až v květnu, na kdy bylo odloženo další jednání.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář nadává Macurově přítelkyni: Našel tě v pangejtu u Chebu, ty *****! Petr Soukup, David Turek