Agresivní chování manžela Ivety Bartošové Josefa Rychtáře ho opět dohnalo k soudu. "U soudu zítra ráno bude hlavní líčení proti Josefu Rychtáři za porušování domovní svobody. Jde o záležitost, kdy během mé dovolené s Ivetou, která byla na útěku z domácích násilí, psychopat a agresor domácího násilí Rychtář se synem a se zvukařem Standou vlezl do mého domu vyhrožoval obyvatelkám domu násilím a sprostě je urážel. Pod pohrůžkou násilí musely ukázat můj pokoj, kde si vyfotil můj stůl, kde byly malé Nové zákony (objevily se tam náhodou), a pak o mně rozhlašoval, že jsem v sektě, a Ivetu takto strašil a patrně straší dodnes," oznámil Zdeněk Macura včera na sociální síti.

Macura, oděn do svého lesklého šedého obleku, který nosí na soudy, Ivetiny koncerty i na stavbu, si vzal jako psychickou oporu svou blonďatou kamarádku, se kterou už jednou soudní líčení absolvoval. Dotyčná dáma je totiž jednou z týraných žen, která soudu může hodiny vyprávět o tom, jak domácí násilí probíhá, a jak lze rozpoznat agresora. To je přesně to, co Macura potřebuje. Už dlouho se snaží dokázat, že Rychtář je násilník, který za zavřenými dveřmi týrá svou manželku Ivetu Bartošovou. A aby dokázal, že to myslí vážně, k soudu přišel s demonstrativní cedulkou - Pryč s agresory domácího násilí.

Rychtáře k tomu čeká druhé líčení, tentokrát se bude opět zpovídat z napadení své bývalé ženy Dariny Nové, kterou opustil kvůli Bartošové. Sebevědomý Rychtář ovšem dorazil k okresnímu soudu ve vynikající náladě.

Jako vždy ho doprovází jeho syn Jan. Společně se Macurovi vysmívali, dokonce mávali fotografům do záběru. V soudní místnosti se Rychtář rozvalil jako pašák a oblizoval si rty.

Podle našich informací Macura ve věci vniknutí Rychtáře do jeho domu požádal soud o odškodnění ve výši 10 milionů korun. Jeho návrh byl soudem na místě ihned zamítnut, jelikož Macura s tímto návrhem přišel příliš pozdě.

O tom, jak bude soudní líčení probíhat, vás budeme nadále informovat.