Napětí v divadle Karlín by se dalo krájet. Deset nejkrásnějších dívek z Čech tu bojovaly o korunku krásy, kterou nakonec získala ta nejvyvinutější Gabriela Franková. "Vůbec jsem s tím nepočítala. Když jsem šla na konkurz, dokonce jsem se přihlásila v jiném kraji, abych si neudělala ostudu, kdyby to nevyšlo. Pořád tomu nemůžu uvěřit," přiznala Blesk.cz hned po vyhlášení výsledků Gábina.

Ta by své vítězství chtěla věnovat svému dědovi, který ji minulý rok zemřel. Loňský rok byl pro Frankovou vůbec velmi náročný. Kromě ztráty svého dědečka ještě onemocněla s ledvinami, z čehož se dlouho dostávala. Naštěstí má vedle sebe přítele, který ji ve všem podporuje. S ním také nyní oslavuje korunku krásy. Jen co Gábina zářivou korunku od Sophie Loren převzala, vrhla se na svého přítele a zuřivě ho začala líbat. Nová Česká Miss tedy není jen krásná, ale také vášnivá.

Franková si kromě titulu a korunky odnesla i spostu cen. "Nejvíc ze všeho se ale těším na toho bavoráka," vykřikla nadšeně Gábina, která získala vůz značky BMW.

Maláčová projela balík peněz

Ředitelka soutěže krásy Michaela Maláčová strávila se všemi deseti finalistkami spoustu času, a tak je jasné, že svou favoritku měla vybranou už dávno. Až dosud to ale před světem tajila a nyní toho lituje. "Velmi mě teď mrzí, že jsem si na Gábinku nevsadila. Kdybych si na ní totiž vsadila, byla bych teď v pořádným balíku," svěřila se Blesk.cz s úsměvem Maláčová. Ani hvězdný host večera Sophia Loren nebyla od svého tipu na vítězku daleko. "Moje favoritka byla dívka s číslem 7 Tereza Skoumalová," prozradila Blesk.cz italská sexbomba. Skoumalová se stala Českou Miss World 2014.

Janeček opět zabodoval

Velkým překvapením večera byl miliardář Karel Janeček. Ten se po svém trapasu v přímém přenosu, kdy své exmilence Janě Doleželové oznámil, že kromě jí, má doma ještě jednu přítelkyni, o všech ostatním ženách, se kterými se ukazuje, říká, že jsou jeho kamarádky. I dnes večer si tedy podle svých slov přivedl "kamarádku" Alenu. Plnoštíhlá rudovláska přišla zavěšená do Janečkova rámě a společně rozdávali úsměvy kolem. Na důkaz "opravdového přátelství" se nový pár před zraky fotografů nezapomněl políbít. Nejspíš tak doufal, že tím Janě Doleželové dá najevo, že už je z jejích kopaček vyléčený. Jenže má smůlu. Doleželová na Českou Miss nedorazila.

Byla tak jednou z modelek, které si dnešní večer plný krásných žen, nechala ujít. V divadle Karlín se totiž sešly nejen všechny vítězky České Miss loňských ročníků, ale také modelky, zpěvačky a dokonce i moderátorky. Lucie Kovandová s Michaelou Štoudkovou provokovaly proklatě hlubokým dekoltem, vdova po Janu Kaplickém Eliška Kaplicky vystrkovala nožku po vzoru Angeliny Jolie, v podobných krajkových šatech se ukázala Lucie Smatanová a Lucie Králová, která doprovázel Jiří Šlégr s dcerou Jessicou.

Z koho ovšem přítomné šálil zrak byla hvězdná dvojice Petra Faltýnová s Leošem Marešem. Nejen, že se svými outfity byly naprosto mimo, Faltýnová svému mini modelu nasadila korunu, když se pochlubila zafáčovaným kotníkem. A nebyla by to Petra, kdyby svůj zvrknutý kotník nacpala do zlatavých střevíčků na vysokých jehlách.

Oscarové selfie se Sophií Loren

Vtipný a pohotový moderátor Libor Bouček se na dnešní večer nechal inspirovat americkou moderátorkou Ellen DeGeneres. Ta totiž před pár týdny vyburcovala na Oscarech hollywoodské hvězdy k tomu, aby se všichni namačkali na sebe a udělali si autoportrét, takzvané "selfie". Její oscarové selfie se stalo rázem celosvětovým hitem a Bouček nechtěl být pozadu. Nejprve začal nenápadně se selfiem se všemi předchozími vítězkami. Druhá selfie vznikla, když se letošní finalistky svlékly do plavek. Libor toho využil a se zástěrkou selfie, se mezi polonahatice vetřel.

Selfie nicméně prováděl i v hledišti. Vmáčkl se mezi Miroslava Donutila a jeho manželku a pokračoval krůček po krůčku až najednou stál vedle světové hvězdy Sophie Loren. Zmáčkl spoušť a autoportrét byl na světě. Překvapená Loren si však zakryla obličej dlaní. Tím Libora nejspíš namíchla natolik, že v závěru České Miss svolal všechny své kolegy a kamarády z branže v čele s Leošem Marešem, Jitkou Válkovou nebo Gábinou Partyšovou a hvězdnou Sophii Loren už tentokrát nepřizval.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2014 Petr Soukup, Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Video
Video se připravuje ...

Miss Earth 2014 Petr Soukup, Jan Jedlička, Markéta Reinischová