Záhadný příběh žluté kabelky Hermés Birkin z krokodýlí kůže začal ve chvíli, kdy se na Blesk.cz objevil článek o nejdražší kabelce na světě, kterou si po Pařížské pyšně nesla bývalá moderátorka Míša Ochotská. Na otázku, zda je pravá a kde ji koupila, odpověděla zcela přesvědčivě. "Dostala jsem ji jako dárek od našich známých, který máme v Americe. Je rozhodně pravá, oni si žijí na luxusní úrovni, takže si ji mohou dovolit. Už se mi líbila delší dobu, ale oni mi ji dokázali sehnat, jelikož se pohybují v módním odvětví," přiznala Blesk.cz Ochotská v dopoledních hodinách.

Expřítel: Koupil jsem ji já!

Jenže po zhruba třech hodinách se Blesk.cz ozval její bývalý přítel Michal Exner. "Tuto žlutou kabelku jsem koupil Míše já, když jsme byli na dovolené v Thajsku. V přepočtu stála 1000 Kč," tvrdí její bývalý přítel.

Chtěli jsme Míšu konfrontovat s tím, co je na tom pravdy, ale místo toho nám vyjádření poskytl její přítel Lukáš Rosol.

Rosol: Koupil jsem ji já!

"Míša ji určitě nedostala od známých, ale v Americe máme známý. Normálně se na tuhle kabelku musí čekat a my jsme od těch známých dostali tu kabelku trošičku dřív. Nechci mluvit o ceně té kabelky, protože ta kabelka nebyla úplně nejlevnější, ale myslím si, že my si tu kabelku můžeme dovolit. Vyděláváme nějaké peníze. Míša žádné fejky nenosí, na tom nejsme tak špatně," přiznal Blesk.cz Rosol.

Netajil se také tím, že peníze za kabelku vysolil z kapsy on. "Ano, kabelku nekupovala Míša, kupoval jsem ji já. O ceně můžu říct jen to, že nestála sto ani sto padesát tisíc. Stála rozhodně víc. A mám na tu kabelku doklad," uzavřel celou situaci slavný tenista.

My jsme však chtěli, aby nám doklad od kabelky ukázal. To se ale nestalo. "Účetní má všechny doklady u sebe. Zítra už odlétám na Davis Cup. Už teď se k ní nemám jak dostat," napsal Blesk.cz tenista.

Co říkají experti?

Nutno dodat, že kabelka z krokodýlí kůže značky Hermés Birkin se pohybuje řádově od 500 tisíc až 1,5 milionu Kč. Dotázali jsme se také dvou na sobě nezávislých módních expertů, jestli je Míšina kabelka pravá. Oba se shodli na tom, že pravá je, že by Ochotská s fejkovou kabelkou nevycházela. Na druhou stranu se dá o její pravosti pochybovat, už jen kvůli trochu jinému vzoru, než mají všechny ostatní kabelky této luxusní značky.

Poslechněte si audionahrávku z rozhovoru s Lukášem Rosolem.

Video
Video se připravuje ...

Rosol o kabelce Míši Ochotské. Tereza Kühnelová