Matka Ornelly Štikové (20) Monika konečně pochopila, že sezením doma jí peníze do klína nespadnou a musela začít pracovat. Donutily ji k tomu milionové dluhy, které si se svou rodinou za poslední roky nasekala.

Monika byla spatřena, jak vchází do budovy Golf Club Dejvice v Praze 6. Podle dobře informovaného zdroje tam Štiková pracuje jako recepční ve firmě Radiostav. Pro Moniku, která se ještě minulý rok považovala za královnu večírků a procházela se po ulicích v drahých kožichách, jezdila na exotické dovolené a užívala si luxusních lázní, to musí být osobní potupa.

Z fotografií je také zřetelné, že Štikové nezbývají peníze už ani na kadeřníka. Dávno jsou pryč ty doby, kdy nosila vlasy vyfoukané do nebeských výšin a vždy čerstvě dobarvené. Nyní má vlasy zplihlé a zřetelné odrosty.

Koncem loňského roku vyšlo najevo, že se rodina Štikových netopí v penězích, ale paradoxně v dluzích. Na Štikovy bylo uvaleno celkem 18 exekucí a jejich dluhy se vyšplhaly na více než tři miliony korun. Takovou ostudu rodina nesnesla a doslova ze dne na den zmizela ze svého domu z Hostivic. Nějakou dobu po nich nebylo ani vidu ani sluchu.

Štikovi se stáhli ze světel šoubyznysu... Takhle je Blesk hledal, když praskla informace o jejich exekuci. Více ve videu!

Video
Video se připravuje ...

Hon na Štikovy: Místo lesku sklízejí bídu šoubysnysu Petr Soukup, Karolina Hošek, David Vaníček

Že mají Štikovi hlubuko do kapsy? Ano, otec takto žádal o přídavky na dceru Charlottu, podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Otec Štika na úřadu práce. redakce Blesk.cz