Muzikál Mata Hari je opravdu silným soustem a hlavně pánové si v něm užijí místa, která ocení nejspíš jen oni! Yvetta Blanarovičová totiž oblékne v průběhu představení titěrné prádlo a peří a začne se natřásat přímo na jevišti!

Ohebná herečka předvede navíc, že je schopná téměř všeho, a ukáže divákům svůj výstavní zadeček, který zakrývá pouze štrasové provázky. Navíc v tu chvíli divák neví, kam s očima, Yvetta si totiž zároveň sundává i podprsenku! A to není všechno!

Následuje sexy taneček, při kterém se nechá orálně uspokojit, samozřejmě jen jako! A navíc při něm na okraji pódia předvede roztažené nohy přímo před diváky v první řadě, a tak ti mají výhled, o kterém se jim ani nesnilo! Zároveň si hladí tělo rukama a předvádí prostě neuvěřitelné kousky.

Dobře jí poslouží i židle, která se jí dostane do ruky. Sedící Yvetta si totiž nechá na klín vklouznout tanečnici, která se jí pohupuje na klíně, jako kdyby předstírala sexuální akt.

"Sladká odměna"

Všichni aktéři nejspíš svoje role zahráli naprosto dokonale, autor Michal David (53) totiž zářil štěstím a představitelku hlavní role Yvettu Blanarovičovou na after party po sté repríze muzikálu odměnil ne příliš hezkým způsobem! Drobné herečce totiž vlepil pusu, při které nezapomněl použít i jazyk! Yvetto, cítíme s tebou!