Jackuliak, který před časem žil šest let s herečkou Jitkou Čvančarovou, leží od neděle v nemocnici. Tam ho odvezl kamarád poté, co ho v sobotu večer přepadla partička náctiletých mladíků, kteří herce surově zbili tak, až upadl do bezvědomí. "Stačila jedna rána jinam a ti kluci mě mohli zabít," svěřil se Jackuliak.

Je si sice vědom brutálnosti jejich jednání, ovšem dodnes krvavou řežbu tajil před policií. "Nemělo smysl obracet se na policii," přiznal deníku Nový čas herec. Strážci zákona na sebe však nenechali dlouho čekat a za zraněným Jackuliakem přijeli do nemocnice sami. "Žádné trestní oznámení nebylo dosud podáno, ale když jsme se o tomto případě dozvěděli, začali jsme se tím zabývat a pátrat po pachatelích," řekla mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě Tatiana Kurucová.

Hvězda slovenského seriálu Bouřlivé víno je nyní rád, že se policie začala jeho případem zabývat. "Doufám, že je najdou," přiznal. Zároveň podotkl, že už se cítí mnohem lépe a už v neděli se hodlá vrátit zpět na filmový plac. Vykloubené rameno už má v lepším stavu, stejně tak už ho nebolí hlava po silném úderu, který mu skupina násilníků uštědřila.

A jelikož se už jednou na konzervatoři málem dostal také do potyčky s neznámými mladíky, přemýšlí, že začne navštěvovat kurzy sebeobrany.