V sobotu večer se bývalý přítel Jitky Čvančarové Ján Jackuliak vracel z divadla v Bratislavě domů, když v tom ho náhle přepadli čtyři muži a začali ho surově bít. „Dostal jsem silnou ránu do hlavy a víc si nepamatuji. Vzbudil jsem se ve výtahu celý od krve. Našla mě moje dobrá sousedka,“ řekl Jackuliak Novému Času.

Parta útočníků oblíbeného herce okradla o v přepočtu třináct tisíc korun a sebrali mu mobil. „Byli čtyři. Jednomu z nich mohlo být 14 nebo 15 let. Podle mě to byli nějací feťáci,“ prozradil herec, který nechápe, jak mohli být mladíci tak agresivní. Věří, že kdyby dostal ránu do hlavy o kousek dál, mohli ho i zabít.  

Představitel muzikálového Robina Hooda Jackuliak se po incidentu nejspíš znovu vžil do role středověkého hrdiny, když svá zranění vzal na lehkou váhu. Do nemocnice ho totiž odvezl jeho kamarád až druhý den po krvavé bitce.

Má středně těžký úraz hlavy a ramene. Už se cítí lépe, lékaři už začali s léčbou,“ řekla mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava. Jackuliak zůstává nadále v nemocnici na pozorování, kde musí chodit každý den na vyšetření hlavy.

O zdravotní stav slovenského herce se ihned zajímala také jeho bývalka Jitka Čvančarová. "S Jacim i jeho rodinou jsem v kontaktu, ale nemohu podávat žádné informace. Snad jen to, že už není v ohrožení života. Je to šílené, co se stalo, moc na něj a jeho rodinu myslím a doufám, že jsem pro něj podporou. Máme ho rádi a držíme mu palce. Ať je brzy v pořádku," svěřila se Blesk.cz Čvančarová, kterou zpráva o napadení jejího bývalého přítele vyděsila.