Chodili spolu čtyři roky. Fitness trenér Mirek Cipra krásné Jitce Válkové dokonce vloni navlékl zásnubní prsten a milenci na příští rok plánovali svatbu. Jejich vztah se obešel bez zbytečných hádek a skandálů. O tom, jak jejich soužití bylo pohádkové, se také vyjádřila včera Jitka, která rozchod s Ciprou oznámila na sociální síti.

„Rozhodla jsem se k určitému, možná špatnému kroku. Přestože náš vztah byl nádherný a nikdy neprošel krizí a byl bez hádek, chceme si dát s Mírou pauzu,“ přiznala Válková rozchod, který všechny šokoval. Až na pár výjimek.

Našlo se pár kamarádů, kteří o jejich „pohádkovém“ vztahu věděli nejspíš své. Jitce totiž fandí. „Já myslím, že je vše, tak jak má být. Nemá cenu tlačit na pilu a za ta léta praxe a s věkem upřednostňuji rozum před srdcem. To pak méně bolí,“ okomentovala Jitčin stav jedna z jejích kamarádek.

Dobrý krok,“ odpověděla Jitce jiná přítelkyně. Kdosi dokonce modelce vzkázal, že pokud jejich vztah byl tak bezproblémový, znamená to, že byl nudný, a tudíž chápe, že musel přijít rozchod.

Podle jednoho z Jitčin přátel Válková zvažovala kopačky už koncem minulého roku. „Před Vánoci řešila změnu účesu, pak si chtěla zrušit profil na fejsu, teď byla smutná a nostalgická. Vše nasvědčovalo tomu, že něčím prochází a musí se rozhodnout,“ přiznal na sociální síti. Vypadá to, že rozchod z Jitčiny strany nebyl zas tak nečekaný, jak se na první pohled zdá..

Video
Video se připravuje ...

Jitka Válková sundala zásnubní prsten! Rozchod? Jan Jedlička, Thomas Kruchina