Bohužel mi unikl první díl, takže svůj názor opírám pouze o druhý díl. Ale i tak si myslím, že tolik tragických historek, kterými soutěžící začali svá vystoupení, je na jeden díl celkem dost.

Jako první nešťastník se představil romský mladík, který porotu zaujal svým vysvaleným a potetovaným tělem, Filip Vašek (22). "Nemám rodinu, máma mi zemřela a s tátou se nebavím. Když máma zemřela musel jsem opustit školu, začít pracovat na stavbě a přišel o byt, takže jsem bydlel na ulici," svěřil se Filip, který momentálně pracuje jako uklízeč v posilovně a bydlí u strýce. Naštěstí tento mladý muž ukázal, že zpívat umí a porotci ho poslali dál.

Další srdceryvný příběh povyprávěl hospodský Bronislav Vařílek (45). "Ve čtrnácti letech mi umřel otec, matka má momentálně rakovinu hrtanu, dcera je ve Španělsku, takže si myslím, že ta muzika je to jediné, co mě drží." Písničkář zapěl tak dojemnou píseň, až se Sisa Sklovská rozplakala. A co myslíte, jak to dopadlo? Postoupil.

Video
Video se připravuje ...

Romové rozplakali Sisu. Co se stalo? FTV Prima

Překvapením nejenom pro Ondřeje Brzobohatého, ale zřejmě i diváky TV Prima byla boubelka Ivana, která díky soutěži poprvé navštívila slovenskou metropoli. Její naivita, absence tragické události v rodině a zřejmě i neznalost pravidel se projevila hned v úvodu. Na otázku Oty Klempíře, proč je tady, odpověděla: "Nevím." Taky důvod, proč být v XFactoru.

A finále druhého dílu? Richard po autonehodě upoutaný na invalidní vozík a obětavá kamarádka Klaudia. Lkavý duet udělal své, rozplakal nejenom Sisu, pár diváků, ale i mě ...

Video
Video se připravuje ...

Po smrti maminky hledá nový životní směr. FTV Prima

Ještě štěstí, že po X-Factoru dávali film Drive s mým oblíbencem Ryanem Goslingem, jinak bych propadla zoufalství a depresi ...