Kauza rozvodu populární herecké dvojice RašilovHybnerová otřásla celým mediálním světem. Blesku se jako prvnímu podařilo tuto zprávu přinést. „Informaci jsme získali na základě čtenářského tipu na adresu tip@blesk.cz. Následně jsme dostali i fotografie Saši Rašilova s neznámou ženou, která určitě nebyla jeho manželka. Proto jsme pana Rašilova kontaktovali se žádostí o vyjádření,“ prozradil redaktor deníku Blesk David Turek.

„Pan Rašilov mě prosil, ať fotografie neotiskujeme a že by měl zájem se se mnou sejít a říct mi více informací. Následně dodal, že by potřeboval se sejít, až za dva dny, což jsem respektoval,“ popsal.

"Za dva dny jsme se sešli v centru Prahy a povídali si asi hodinu, vznikl z toho 45 minut dlouhý záznam celého rozhovoru. Pan Rašilov s ním souhlasil a po celou dobu ležel diktafon na stole,“ řekl David Turek.

Sám redaktor byl překvapený z jeho otevřenosti. Redakce má po celou dobu celý záznam k dispozici a rozhodně žádné skutečnosti nezkreslovala. Sami se můžete přesvědčit ve videu.

Video
Video se připravuje ...

Rašilov tvrdí: Blesk mě vydíral! Tady je pravda... Blesk.cz, reprofoto TV Prima