Nikdo nevěděl, kde je, a on se mezitím utápěl v depresi a zoufalství v malé garsonce. Herec se mylně domníval, že úzkost zvládne sám.

Samoléčba

„Mé povolání psychologii obsahuje a mám herectví i vystudováno, tak o to víc jsem měl pocit, že to nepotřebuju a nikdy potřebovat nebudu, že všechno zvládnu sám,“ přiznal Saša, jehož manželství bylo považováno léta jako jedno z nejstabilnějších v českém showbyznysu.

Video
Video se připravuje ...

Strhaná Vanda Hybnerová: Rozchod s Rašilovem ji ničí! Jan Jedlička, Makéta Reinischová

Selhal i Bůh

Dokonce se obracel na sílu nejvyšší. „Když jsem hledal nějakou kotvu v životě, tak jsem ji neměl, jsem i věřící, a tak jsem to zkoušel najít u Boha,“ svěřil se Rašilov, který si ale záhy přiznal, že potřebuje pomoc od nezávislé osoby.

Psycholog

Jakmile si uvědomil, že ve stávajícím stavu nemůže fungovat, obrátil se na specialisty. „Dostal jsem se do bodu, kdy jsem si musel přiznat, že nejsem schopen si sám pomoci. Pomoc jsem nakonec našel u psychoterapeuta,“ svěřil Rašilov.

Díky uvědomění si sám sebe našel také novou lásku – podnikatelku Věru Miťkovou (33), která je teď Rašilovovou nadějí na lepší život. „Dlouho jsem nevěřil tomu, že člověk, který vás nezná, vám může pomoci,“ řekl dnes šťastný herec.