Celý oscarový týden se nesl v duchu hvězdných večírků. A na pár z nich se Lenka, která se usadila v Los Angeles, dostala a Blesk.cz prozradila pár pikantních detailů.

"Zúčastnila jsem se předoscarové party, kde se slavilo páté výročí jednoho z největších filmových magazínů v Americe The Wrap v Hotelu Four Season. Na večírku byly hvězdy jako například Jane Seymore, Adam Bakri a mnoho hollywoodských producentů," pochlubila se Lenka, která na samotný galavečer přišla v doprovodu indického designera Shekhara Rahate a oblékla si i róbu z jeho dílny. Ta hlavně u módních expertů vzbudila nadšení, a tak rozdala i několik rozhovorů do televizí.

"Nejprve jsme šli na charitativní akci, kde probíhala aukce trofejí amerického fotbalu a výtěžek šel na podporu dětí v rozvojových zemích. V Hotelu W na Hollywood bulváru byl večírek na střeše s bazénem právě na počest výherců. Někteří herci skutečně dorazili! Potkala jsem se například se seriálovým hercem Mattem Dallasem. Nejlepší byl koncert Billyho Ray Cyruse, otce Miley Cyrus, s kapelou, který to pořádně rozjel," říká Šourková.

"Večer jsme zakončili na domácí party u režiséra Jamese Camerona, který na svém pozemku v Beverly Hills, odkud byl užasný výhled na celé LA, uspořádal večírek pro  pro 500 hostů. Mezi nimi byli Halle Berry, Charlize Theron a NE-YO. DJkou pro tento večírek byla samotná třpytivá Paris Hilton, která se nepřestala usmívat ani tančit během celého vystoupení. Hrála skvěle a společnost to hodně bavilo," dodala kadeřnice.

Fotogalerie
16 fotografií