Herecká dvojice Saša Rašilov - Vanda Hybnerová patří mezi úspěšné a obsazované herce. Díky tomu se jim podařilo vybudovat nádherný ranč na Vysočině, kde celá rodina žila. Jeho hodnota se odhaduje v řádu několika milionů.

„Žádná bitva se konat nebude. Bylo by to nízké a dehonestující, to by byla urážka vztahu, ve kterém jsem byl,“ svěřil se Blesku Rašilov.

Děti nadevše

„Vše co jsem vybudoval, bude patřit mým dětem. Bavilo mě budovat rodinné hnízdo, ale od určitého věku by se toho člověk měl zbavovat,“ má jasno herec, který je otce dvou dcer Toničky (16) a Josefíny (20).  

„Co se týče našeho rozchodu, tak máme vyjasněné, jak to bude s majetkem. To, co drželo náš vztah pohromadě, byl cit a ne finance,“ prozradil Rašilov, kterému nejde o majetek.  

Má v tom jasno

„Už předtím, než jsem začal řešit problém našeho vztahu, tak jsem dospěl do bodu, že se nebudu  vypořádávat s nějakými materiálními statky na smrtelné posteli,“  prozradil svůj postoj herec.

„Minimálně 10 let jsem na cestě k tomu, že to co jsem vybudoval tak se týkalo rodiny kterou jsem měl,“ řekl otec dvou téměř dospělých dcer.

Video
Video se připravuje ...

Strhaná Vanda Hybnerová: Rozchod s Rašilovem ji ničí! Jan Jedlička, Makéta Reinischová