Jedinou šťastně vdanou paní je momentálně Eva Decastelo, té ale celý den zkazil neohleduplný řidič, který naboural její zaparkované auto.“Nárazník je v háji. Škoda půjde do desítek tisíc,“ zlobila se Eva. I přes problémy a vyřizování s pojišťovnou si focení nakonec užila a dokonce prozradila, jak by probíhala její vysněná svatba.

„Probíhala by u moře. Kolem by pobíhaly naše děti a byli bychom všichni bosí. Po obřadu bychom si dali citronádu a šli si zaplavat. Bez příbuzných a přátel, čistě já, manžel a děti,“ prozradila agentuře Herminapress Decastelo. To se jí už ale nesplní, svoji svatbu měla v Želivském kostele a na obřadu byl kvůli pokročilému těhotenství přítomný i porodník.

Za to Renáta Czadernová by si svatbu střihla klidně znovu, ale muže by vyměnila, není totiž tajemstvím, že se s manželem rozvádí. „Další svatby se nezříkám, mám samé dobré vzpomínky,“ řekla Renáta.

Ani poslední z modelek nemá zrovna štěstí v lásce. „Odletěla jsem na tři týdny do San Francisca a zjistili jsme, že jsme spíš kamarádi než partneři,“ posteskla si Markéta. Proto také tento vztah ukončila. Momentálně studuje vysokou školu v Ostravě a studentského života si užívá. „Bydlím s kamarádkou, vaříme si a máme jedna druhou. Na Valentýna jsme se rozhodly, že chlapy nepotřebujeme,“ smála se Markéta. Ta navíc nevylučuje, že si na sebe bílé šaty oblékne několikrát s různými muži. „Nejsem zásadový člověk, který se chce vdát jenom jednou,“ nechala se slyšet Markéta.

Čas jen uvidí, zda se štěstí na krásky opět usměje a budou se cítit šťastně po boku novým mužů, či v opraveném voze.