Manželství Rašilova a Hybnerové patřilo k těm stabilním v českém showbyznysu a málokody by tipoval, že skončí u rozvodového soudu. Herci, kteří mají spolu dceru Josefínu (20) a Toničku (16), navenek nedávali nic znát. Až nyní exkluzivně pro Blesk promluvil Saša Rašilov. „Po problémech v manželství, které bylo krásné a šťastné, kdy jsme vybudovali rodinu a všechno co k ní patří, pak nastala krize,“ vysvětlil Rašilov, co ho vedlo opustit rodinu.

Odchod z domu

„Před rokem jsem se rozhodnul vše vyřešit a od rodiny jsem odešel,“ prozradil své nejtěžší rozhodnutí v životě herec. „Dospěl jsem k tomu, že se navzájem velmi trápíme v situaci, která nemá řešení. Ani jeden jsme se neměli k tomu udělat ten krok a tak jsem ho udělal já. Nebyl v tom nikdo třetí ani z jedné strany,“ prozradil Rašilov na kterém bylo vidět, jak těžko se mu o svém soukromí mluví.

Trápení

Už je to rok, co spolu mnaželé nežijí. „Děti máme na prahu dospělosti, tak nebyl důvod se trápit navzájem. Po roce odloučení s Vandou se uzavírá kruh tím, že se rozvádíme,“ uzavřel Rašilov.

Během rozhovoru celou dobu o své stále ještě manželce mluvil hezky. „Prožili jsme spolu krásné chvíle, máme spolu dvě dokonalé dcery. Přál bych si, aby byla Vanda šťastná. Zaslouží si to,“ dodal Saša.

Herečka Vanda Hybnerová se narozdíl od Rašilova nechce k celé záležitosti vyjadřovat: „Jedná se o mé soukromí a nic vám k tomu neřeknu.“

Jak šel čas

1992 - Seznámení Vandy a Saši na DAMU.

1993 - Svatba

1994 - Narození první dcery Josefíny

1998 - Narození druhé dcery Toni

2008 - První neshody a hádky

2013 - Saša opouští rodinu

2014 - Rozvod

Zpověď rozvádějícího se Rašilova čtěte v zítřejším Blesku.