Jelikož s Agátou už léta vedeme válku o to, která z nás bude hubenější, doposud vítězím, tak do sebe často rýpneme. Ať už slovně nebo na facebooku. Agáto, děkuji za ty staré vyschlé anorektičky na pláži, kterými mi plníš profil anebo za veřejné pokřiky typu: tak se už konečně nažer. A tak jsem jen vyčkávala na příležitost. No a netrvalo dlouho.

Na openingu nové japonské restaurace Zdeňka Pohlreicha se modelka postavila přede mne a zapomněla, že mám oči a iphone všude. Na otázku, zda je v tom, nebo jen vyžraná, odsekla: "Těhotná nejsem, ale v Panamě jsem přibrala, takže už nežeru. A navíc mě strašně bolí záda." Jen jsem přikývla a s úsměvem prohodila - chceš zítra udělat pěkný den s novináři? "Dělej si, co chceš, jedu domů," dodala.

Tak jsem snímek hodila na facebook s tím, zda je v tom nebo tlustá. Nejenom že Agátě volali ze všech médií, jak to je, ale dokonce se ozvala firma, že by jí zadarmo dala kočárek v hodnotě 60 tisíc korun! To už Hanychová trochu prskala a stále dokola opakovala, že skutečně těhotná není a dřív jak za deset let nebude.

Poslala jsem jí omluvnou sms s tím, zda to mám stáhnout. Její odpověď přes sms zní takhle: Ne, dnes mě pustili z nemocnice, takže to břicho bylo jen naštěstí z těch zad. Akutní zánět ledvin je fakt super věc."

Ať už je to, jak chce, hlavně že je Agáta v pohodě, a vzhledem k tomu, že její manželství s Jakubem Prachařem jen kvete, tak proč by nemohl čáp nebo vrána přiletět ...

Fotogalerie
5 fotografií