Fanoušci Ivety Bartošové se nemohli dočkat jejího pátečního koncertu v Karlových Varech, místo nadšení ovšem přišlo obrovské zklamání. Zpěvačka, pokud se jí tak dá ještě říkat, se na pódium dopotácela podpírána manželem Josefem Rychtářem velmi krkolomnou chůzí a během svého vystoupení se komíhala uprostřed jeviště jako viklající se sloup. Na Rychtářovi, který stál pod pódiem, bylo vidět, že na Ivetu upírá své oči tak usilovně, jako by její balanc chtěl udržet silou svého pohledu.

Jen co na své příznivce promluvila, všechny napadlo jediné – Bartošová v tom opět lítá. „Příííštěě dáááme konceeert,“ soukala ze sebe jedno slovo po druhém, když dozpívala. Úplně stejně drmolila po své loňské letní cestě do Itálie, kde byla pod vlivem prášků, které zapíjela alkoholem. Ivetin manažer její zkomolená slova musel fanouškům přetlumočit.

Kromě žlutě kanárkové bundy Bartošová šokovala také modřinou na pravé tváři. Doufejme, že za to mohou zuby, s nimiž má Iveta už několik měsíců velké trápení, a ne žádný úraz, nedej bože něčí úder.... Během falešného zpěvu se Džambulka pokusila i o tanec, ale zmohla se jen na zoufalé máchání rukama.

Bartošová byla tak mimo, že nedokázala zazpívat své hity ani na playback. Podle všeho za to můžou léky na bolest, které Iveta v poslední době bere kvůli velkým bolestem operovaného zubu. Stačilo bohužel pár pilulek a Iveta vypadá opět na dně...

Video
Video se připravuje ...

Iveta se netrefí do playbacku Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Fiasko: Vystoupení Ivety Bartošové dopadlo strašně! David Turek, Hana Zejdová