Už v tom zase lítá! A za všechno můžou opět zřejmě prášky proti bolesti. Už na pátečním koncertě ve Staré Roli na Karlovarsku působila tak, že z nich má v těle hodně silný koktejl. Ale ani modřina na operované tváři a neustálé bolesti, kterými trpí od náročné stomatologické operace, ji nedonutily dojít na domluvenou kontrolu na kliniku.

Tu absolvovala pouze jednu, a to týden po zákroku 17. ledna. Ošetřující lékař ji tenkrát pochválil jako vzornou pacientku. V péči o své zdraví byla důsledná ale jen týden. Odbornou pomoc zjevně nechce. Na druhou kontrolu, která byla určena na středu 12. února, se už nedostavila.

„Paní Iveta Bartošová měla termín ve středu 12. února. V ten den ale volal pan Rychtář, že si spletli termín a domluvil kontrolu na tento týden,“ řekla ředitelka kliniky Esthésia Veronika Kremzová. Jak se zdá, náročná stomatologická operace výplň lícní kosti, kterou podstoupila 10. ledna, a s tím spojené bolesti, jsou pro ni zase lístkem do expresu, který ji už poněkolikáté doveze až na samé dno.

Video
Video se připravuje ...

Na koncertě ve Staré Roli Iveta působila, že to trochu přehnala s prášky proti bolesti. David Turek, Hana Zejdová