Iveta Bartošová podstoupila těžkou stomatologickou operaci začátkem roku, aby měla dostatečnou dobu na rekonvalescenci a přípravu na turné, které se má rozjet tento měsíc. Zotavování ale nepostupuje podle Ivetiných představ a oblíbená Džambulka je stále v bolestech.

Bartošová se před deseti dny svěřila Blesku, že pusa ji bolí stále. „Schválně jsem si operaci naplánovala na leden, protože mám méně práce, od února mě čeká ale velké turné. Pusa mě bolela celý týden, a moc to nepolevuje.“ Plány ale měnit nechtěla a představení chtěla odzpívat. To ale ještě nevěděla, že nepoleví ani na začátku února.

Tekutá dieta, kterou byla nucena přijmout, aby do sebe dostala alespoň nějaké jídlo, si ale vybírá svou daň! Džambulka se totiž ztrácí před očima. Jediným alespoň trochu dobrým znamením je to, že Iveta má stále chuť na oblíbenou viržínku. Pokud by totiž na tom byla tak špatně, ani tu by si nevykouřila.

Fanoušci se ale právem můžou obávat, že pokud je pravda o Ivetině bolesti, budou nejbližší koncerty zrušeny. Nejbližší dva jsou naplánované na 14. a 21.2.

Podívejte se na video z operace Ivety Bartošové.

Video
Video se připravuje ...

Bartošová má místo Pepy nového ochránce! Koho? Jan Jedlička, David Turek