Marie Pojkarová prorazila na českou hudební scénu hlavně svým hitem Pejskové se koušou a ihned se zapsala nesmazatelně do paměti, hlavně internetových, posluchačů. Její nejnovější počin, při kterém si střihla spolupráci s Bohušem Matušem, a jejich oficiální klip k této písni je opět dalším dílem, bez jehož zhlédnutí nemůžete klidně usnout!

Navíc i text písně je velmi výživný. „Vím, že mě ochutnáš, jen si kousek vem, jsem jak rozpálená pláž,“ svádí nebohého Bohuše Marie v italském Bibione, kde se klip natáčel. Ten se nenechá dlouho pobízet a vytvoří s neodolatelnou blondýnou pár.

A aby nebyl na ničem bitý, Pojkarová nechá zpěváka dotknout se jejích velkých prsou. Ač nebudete chtít věřit vlastním očím, vězte, že v jiných záběrech naopak  Pojkarová imituje pohyby, které připomínají dráždění Matušova přirození.

Povedený videoklip by tak mohl sloužit podobně jako hudba kanadské metalové kapely Skinny Puppy, kterou používaly americké úřady na Guantanamu. A to k mučení vězňů. Není totiž jasné, jak dlouho tuto hudbu normálně příčetný člověk zvládne poslouchat…