Vlaďka, kterou ochránce týraných žen Zdeněk Macura, vzal na prohlídku svého azylového domečku právě pro oběti domácího násilí zažila ty nejhorší formy lidské krutosti: "Třeba jsem utírala podlahu hadrem a on mi dal na prdel za to, že ten hadr mám namočený,“  svěřila se o hrozném týrání žena.

Kvůli bestiálnímu zacházení tyrana tak Vlaďka skončila vícekrát v péči lékařů: „Když neměl náladu, tak mi dal pěstí, že jsem měla otřes mozku, nebo mi lámal prsty,“ vzpomíná žena na prožité utrpení.

Oko mrtvé matky v přirození

Další z jejích zkušeností už není ale pro slabé povahy ani trochu! Narušený muž Vlaďku terorizoval i psychicky a sexuálně: „Po milování mi říkal, že v mém přirození vidí oko své mrtvé mámy. Také říkal, že vidí duchy, a že ten duch je on, a jestli neuteču, tak mě zabije!“

Odvážná žena se naštěstí z područí tyrana zvládla osvobodit. Mladistvou krásu a radost bezstarostné modelky, kterou ji bezcitný agresor vzal jí však už nikdo nikdy nevrátí. „Myslím, že budu mít smutnej pocit, už celej život,“ doplnila Vlaďka se slzami na krajíčku. Podívejte se, co ještě zažila ve videu:

Video
Video se připravuje ...

Týraná žena od Macury: Oko mrtvé matky v přirození Karolina Hošek



Fotogalerie
11 fotografií