Pamatujete na "Bravíčko" a rubriku Láska, sex a trápení? Kdo ví, třeba svého času do ní přispěla i některá z div rodiny Štikových. Mladší sestra Ornelly Charlotte však trápení zažívá aktuálně. A veliké. Údajně totiž došlo na krach jejího vztahu s mladým přítelem Michalem Mirčevským!

Navzdory tomu, že se ještě loni v srpnu spekulovalo o zásnubách. Ty však nepřišly. A na vině mohla být i přílišná žárlivost kypré Charlotte. "Kontroluje mi mobil, Facebook, všechno. Pořád jí musím vysvětlovat, kdo je která holka a že s ní nic nemám. Ty výslechy mě nebaví," postěžoval si serveru Super.cz Michal.

O Charlotte a Michalovi pak zmiňovaný server nyní píše již jako o bývalých milencích. Tří společných let se nedočkali. "Poslední dobou se (Michal) změnil, skoro nebyl doma, pořád někde lítal," cituje Super.cz údajné kamarádky Charlotte. Našel si Michal jinou, a nebo mladou Štiku omrzel? Vzhledem k mládí a lehké "střelenosti" obou aktérů však nemusí být nic konečné. Lidé se rozcházejí, scházejí... Připomeňte si rozhovor s touhle dvojicí ze srpna 2013.

Video
Video se připravuje ...

Nejblbější rozhovor! Mladá Štiková a její kluk perlí David Turek, Petr Soukup