Obyčejná prsatá blondýna z Prahy se nechala zbouchnout od nevěrného manžela Gábiny Partyšové a bum, prásk, třesky, plesky - byla z toho největší bulvární kauza loňska. Ornella inspirovala výrobce praček ("Má buben jako Ornella!"), propůjčovala svůj obličej i dekolty kde to šlo a její skandální hvězda bavila Česko.

Ornello, otřes se!

Mezitím v pronajatém domku v Hostivici u Prahy: Ornellina matka Monika třískla do stolu a rozhodla se obchodní potenciál své těhotné dcery vzít do vlastních rukou. V očích se ji protočily symboly dolarů, stejně jako Strýčku Skrblíkovi, a tak bylo jasné, že Štika klan vyráží do boje. Úkol zněl jasně - vytěžit z Ornellina mediálního dolu co nejvíc.

Monika s manželem a dcerou zmizeli neznámo kam.
Autor: Blesk

Výprodej Štičích šupin...

Otevíračky butiků, předváděčka kočárků, věčírky... Čím víc se Ornella zakulacovala a těžkla, tím méně se mohla účastnit akcí, které jí její matko-manažerka domlouvala. Proto Monika povolala ze záloh svou druhou dceru Charlotte. Ta sice nesměla moc mluvit (většina odpovědí byla stejná: "Jo..", "Neee...", "Já nevim..."), ale stačilo, když ukázala prsa a přítele a médiální kolotoč se točil dál.

Z bujného výstřihu Charlotty měl radost i její přítel
Autor: herminapress.cz

Bachařka Monika: Královna lží a manipulace

Pak Ornella porodila, hormony jí zřejmě zracionalizovaly myšlenkové pochody a své matce se vzepřela.

"Jsem Štiková, ta naše holka mě dneska vytočila, ona je pitomá..." Tak mě vítala paní Monika na jedné schůzce, kde jsem byl tehdy jako mediální zástupce jedné televize. Bylo mi fuk, co si dcerou udělaly, neptal jsem se, ale Monika působila jako tetka ze vsi, co vám svoje klepy stejně vnutí... Byla naštvaná na Ornellu, protože se jako správný oslíček neotřásala tak, jak Monika práskala bičem.

Rodiče Štikové se bojí exekutora, proto raději zmizeli beze stopy.
Autor: archiv Blesku

Štika za milion? Pche...!!!

Nebudu prozrazovat žádné detaily z jednání s paní Monikou, přestože ona sama to pak udělala a do médií lhala, že jí televize nabídla moderování s Terezou Pergnerovou. Nenabídla, měla tam jít jen jako host za honorář, který běžně dělal pár tisíc. Monika Štiková si ale sebevědomě řekla o milion, zřejmě s pocitem, že má nárok na mzdu jako Madonna!

Konec lesku, teď ukážeme Štičí bídu v Blesku

A to je podle mého názoru ten bod zlomu, kdy Monice Štikové SELHAL plán na třetí bradu. Měla dost, chtěla ještě víc. Bohužel, opět důkaz toho, že nenasytnost je cestou do bahna. 

V něm se teď Štikovi boří až po kolena, honí je exekutoři i stejní novináři, kteří jim dříve dávali pocit výjimečnosti. Jenže kdo s čím zachází, s tím také schází.

Jak jsme lovili Štiky: Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Hon na Štikovy: Místo lesku sklízejí bídu šoubysnysu Petr Soukup, Karolina Hošek, David Vaníček