Půvabná žena režiséra Jiřího Menzela (75) Olga byla ozdobou benefičního večera, kde Karel Gott předával šek Nadaci Pragae Quinta Regione. Menzelová přítomné muže doslova omámila nejen svou krásou, ale především svým rajcovním modelem, v němž vyniklo její nové poprsí. Ta tam jsou malá ňadérka, kterým v minulosti musela vypomáhat zvedací podprsenkou.

Své štíhlé tělo nasoukala do bílých průsvitných šatů, pod kterými neměla spodní prádlo, jen uplou spodničku, která její silikony ze zdravotních důvodů stahovala. Nyní je už jasné, proč se Menzelová v květnu objevila na party plastické chirurgie, zřejmě si už obhlížela, kdo jí nová prsa udělá. Na fotkách z května je zřetelné, že nyní jsou její ňadra minimálně o dvě velikosti větší.

Její rajcovní model byl pastvou pro oči nejen pro jejího manžela, ale také pro Karla Gotta. Ten bradavkám, které Menzelové pod šaty prosvítaly, neodolal a zblízka si je důkladně prozkoumal.Je možné, že na příští party estetické chirurgie uvidíme třeba jeho ženu Ivanu...

Napíchané rty?

Jen u prsou Menzelová neskončila. Svou tvář obohatila o nové rty, které měla jednu velkou modřinu. Právě takové se tvoří po jejich zvětšení napícháním kyselinou hyaluronovou. Olga však tvrdila, že modřina je následek úrazu.

Mám modřinu. Mně nevyjely dveře z koupelny. Myslela jsem, že si toho nikdo nevšimne. Snažila jsem se tu velkou modřinu přelíčit make-upem, ale vidím, že to asi neschovám a nic s tím neprovedu,“ prozradila Olga týdeníku Sedmička důvod své napuchlé pusy. Uvidíme za pár týdnů, jestli modřina zmizí, ale přifouklé rty zůstanou.

Do třetice Menzelová dráždila mužské smysly i svým pozadím ozdobené řadou bílých knoflíčků, jež lehce připomínalo slavné pozadí krásné Pippy Middleton, kterým se pochlubila na svatbě její sestry Kate. Jediným přešlapem však byly lesklé punčocháče, které si k šatům vzala. Nicmémě jí pomohly k sexy tvarům.